För att delta i cirklar

OBS!

För att deltagande i samtliga cirklar och friskvård gäller uppvisande av både medlemskort till Reumatikerförbundet och till Reumatikerföreningen.

Så här anmäler du dig till våra cirklar, aktiviteter och friskvård.

Anmälan görs endast på telefon!

Telefon 040- 29 27 00

Kansliets öppettider är: Mån, Tis, Tors 09:00-14:30 (lunch 12:30-13:00)

Anmälan via e-post godtas inte!

Alla cirklar löper över två terminer. Meddela cirkelledaren om du vill fortsätta.

Avgifter

Avgifter för cirklar och friskvård med ABF-ledare - bassängträning och ledgympa - betalas till bankgiro 529-9243

OBS!

Betalning ska vara erlagd före första träffen. I annat fall gäller inte försäkringen. Övrig friskvård utanför Reumatikerföreningen i Malmö subventioneras med faktisk kostnad eller max 100 kr/år mot uppvisande av kvitto.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!